Winni

Namaste,

Min undervisning er baseret på Hatha yoga, men er også inspireret af andre grene af yogaen, f.eks. Yin og Vinyasa.

Jeg har undervist mere end 7000 Yoga timer og afholdt over 50 Yoga rejser forskellige steder i verden. Har haft eget Yoga studie i 10 år.

Jeg er certificeret Hatha Yoga lære, og deltager løbende i Yoga kurser, både i Danmark og i udlandet, jeg har bl.a. to gange gennemgået og bestået den internationale godkendte Yoga Alliance læreruddannelse: E-RYT 200 i Indien (år 2010) samt  E-RYT 500 ligeledes i Indien (2014), som er den højeste yoga lærere uddannelse man kan tage.

Yoga Alliance er

Verdens største yogalærerorganisation

Gennem mine uddannelser og mine Yogarejser rundt om i verden, har jeg mødt mange fantastiske yoga lærere, som har inspireret mig på mange måder med deres smittende undervisnings form og visdom. Mit ønske er, at videre give denne viden og oplevelse gennem min undervisning til alle jer som ønsker, at deltage. 

Det er en stor passion for mig at undervise og læse kroppens signaler. Vi er alle forskellig og har brug for forskelligheder. Jeg går meget op i at få dig rettet ind i stillingerne, hvis du har behov for det. Yogaen er meget mere end blot fysiske øvelser, derfor føre jeg dig gennem en del af Yoga filosofien mens jeg underviser. 

Du kan regne med at du kommer kroppen godt igennem når du er til mine timer, du vil blive strakt og styrket - møde hjørner, kroge og kanter, som du måske ikke har været i og mærket længe. Du vil lære at trække vejret dybt ned og give slip på det du har brug for at slippe.

Jeg har 10 års erfaring med Yoga rejser mange steder i verden. Derfor kan du roligt føle dig tryg, når du deltage på en af mine mange Yoga rejser, hvor du også vil mærke, at service niveauet er højt:) Jeg har rejst det meste af mit liv og elsker at dele denne rejse glæde og lyst til livet sammen med jer! 

Yoga er en livs lang læring, derfor er mit mål, at hver gang jeg deltager i en Yoga klasse her i Danmark eller i udlandet, eller når jeg underviser på mine egne Yoga hold, at tage noget med mig, som jeg kan bruge videre frem i min undervisning.

Der ud over interessere det mig at bruge tid på personer med forskellige skader/problemer som: Ryg problemer, skulder skader, hovedpine, kræft ramte, samt folkesygdomme som stress og/ eller angst

Jeg har arbejdet en del med personer med stress og opnået fantastiske resultater.

Min helt klare overbevisning er at Yogaen kan gøre en stor forskel for os ALLE !

Jeg går ikke op i hvordan du er klædt på til Yoga timerne - Vi kommer alle som vi ER og gør hvad vi kan på den pågældende dag - Dog skal det nævnes at løst siddende/behageligt tøj kan være en fordel.

Vi er ikke ALLE ens men i vil blive behandlet ens uanset hvad 🙂

Nu har du lidt kendskab til mig - Jeg glæder mig til at få kendskab til DIG.

Namaste og Kærlig hilsen fra Winni  

Kommentarer

Pernille K

22.04.2022 07:55

Winni du stråler af lyst til livet og ikke mindst til at dele din store viden om Yoga på alle planer ! Tak for din smittende måde at undervise på. Knus Pernille K

Paul Leth

15.02.2021 22:08

Hej Winni
Tænker på, når Coronaen tillader, at melde mig til yoga hos dig.
Er der venteliste, eller.........

Seneste kommentarer

26.09 | 09:50

Din rolige stemme, din altid kompetente og autentiske måde at undervise på. - Og så på den nye platform med udsigt over vandet, på Lefkas. Et af
livets øjeblikke - TAK WINNI

22.04 | 07:55

Winni du stråler af lyst til livet og ikke mindst til at dele din store viden om Yoga på alle planer ! Tak for din smittende måde at undervise på. Knus Pernille K

17.02 | 20:02

Uden tvivl de bedste yogarejser jeg har været på ! Winni er så empatisk og hendes glæde over yogaen er så smittende :) Jeg er klar til at pakke og rejse med Winni igen. Knus Lone

13.09 | 11:11

Tak for en fantastiske yogarejse i smukke og trygge rammer, du er så professionel og autentisk. Glæder mig til jeg skal med igen!!

Del siden