Glad Hatha Yoga Workshop

Hvornår: Søndag d. 7 maj 2023
12:30-15:30


Pris: 350.-

Hvor: Iluma Yoga Studio. Frederiksberg København


Undervisere: Mor & Datter. Winni & Emely

Tema: Glad Hatha Yoga

Med efterfølgende hygge, te og frugt/snacks


Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Helt nybegyndere som garvede. Alt er guidet og vi er to instruktører på i hele workshoppen.

Program

Efter stor efterspørgsel glæder vi os til at byde dig velkommen til vores første Yoga Workshop sammen! Vi er mor og datter yogalærere, som elsker at dele vores passion om yoga sammen. Emely var med til hendes første yogatime allerede inden hun blev født og er sidenhen vokset op i yogalivsstilen med sin mor, Winni der er en passioneret yogi, med flere ture til autentiske yoga Ashrams i Indien til eget yoga studie i hjembyen. Nu deler både Emely og Winni deres store passion og erfaringer med yoga udøvere igennem online yoga og yogarejser til hele verden!


Vi glæder os til at deles vores fælles passion og kærlighed for HATHA YOGA med dig. Vi inviterer dig til en skøn søndag hvor vi guider dig igennem hatha yogaens fantastiske univers. Hatha er et sanskrit ord, hvor ha betyder sol og tha betyder måne. I hatha yoga fokuserer vi på at skabe balance i krop og sind. Igennem vores undervisning vil blive styrket og stukket i både krop og sind. Vi afslutter med efterfølgende hygge hvor der vil blive serveret te og frugt/snacks.

Dine Instruktører

Emely

Emely Freja var med til sin første yogatime, allerede før hun blev født, idet hendes mor var til gravidyoga. I starten af 20’erne blev Emely for alvor væltet omkuld af yogaens kræfter, og hun begyndte en daglig yogapraksis med ikke blot fysiske stillinger, men også pranayama vejrtrækningsøvelser samt andre grene inden for yoga.

I 2015 fuldførte hun Yoga Alliances internationale yogalæreruddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Yogaen bliver fortsat ved med at vise Emely nye veje og måder, hun kan være den bedste udgave af sig selv på. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til sin yogalivsstil. Hun underviser ugentlige hold både i Danmark, online og i udlandet. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til både de fysiske og mentale forhindringer, som krop og sind kan have, og hun bestræber sig på, at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop, den skal udføres i.
Læs mere om Emely: www.oceansoul.info

Winni

Din yogalærer på workshoppen er Winni Petersen, hvis undervisning er baseret på hatha yoga. Winni har taget E-RYT 500 i Indien, som er den højeste yogalæreruddannelse, man kan tage, og hun deltager løbende i yogakurser både i Danmark og udlandet. Winni har haft sit eget yogastudie i Solrød og har stor erfaring med yoga. Du vil altid føle dig tryg og godt tilpas i hendes hænder.

Hvor & mere info

Workshoppen bliver afholdt i Iluma Yoga Studie.
Iluma Yoga ligger på Ingemanssvej 3C, 1Sal. 1964 Frederiksberg, København.

Betalingen er bindende - hvis du bliver forhindret er du velkommen til at give din plads til en anden.

For spørgsmål kontakt emelyfreja1@hotmail.com

FYRAFTENS EVENT

2,5 TIMERS FYRAFTENS YOGA EVENT 


UDSOLGT


Fredag 24 marts  

Kære Yogi 

Kom og vær med til et Yoga Event med 2,5 timers dejlig fyraftens Yoga, som afslutter med 20-25 minutters  afspænding, hvor du kommer i en dyb ro og bliver fyldt med velvære. Der afrundes med frisk frugt, snack og Te.
Afholdes hos: Nords klinik Gammel lyngvej 25 1.sal Køge
Vi hygger og udfordre os selv med alle mulige Yoga stillinger. Vi holder et hvil hvis vi har brug for det. - regn med at du får lidt sved på panden,men også at du kommer i dybden af både krop og sind. Vi kommer til at lege lidt med balancen🙂
Jeg vil glæde mig til at guide dig ind i den verden hvor du bare ER - ER til stede i nuet, uden andre tanker uden bekymringer eller andet der forstyrre dit nærvær.

Fredag den 24 marts 2023  kl. 16.00 til 18.30

Du tilmelder dig ved at skrive en mail: yogawinni@gmail.com eller messenger besked evt. sms. til 28711892
Du er først tilmeldt pladsen endeligt når du har overført 300.- kr.
på konto 6060-0001116571 eller mobilepay: 28711892
Husk at skriv navn og dato
Først til mølle - tilmeldingen er bindende!
Glæder mig vildt til at se dig !
Namaste
 Winni

Seneste kommentarer

26.09 | 09:50

Din rolige stemme, din altid kompetente og autentiske måde at undervise på. - Og så på den nye platform med udsigt over vandet, på Lefkas. Et af
livets øjeblikke - TAK WINNI

22.04 | 07:55

Winni du stråler af lyst til livet og ikke mindst til at dele din store viden om Yoga på alle planer ! Tak for din smittende måde at undervise på. Knus Pernille K

17.02 | 20:02

Uden tvivl de bedste yogarejser jeg har været på ! Winni er så empatisk og hendes glæde over yogaen er så smittende :) Jeg er klar til at pakke og rejse med Winni igen. Knus Lone

13.09 | 11:11

Tak for en fantastiske yogarejse i smukke og trygge rammer, du er så professionel og autentisk. Glæder mig til jeg skal med igen!!

Del siden